28 dagen retourrecht? Jazeker dat ziet u goed… U heeft bij ionClean.nl 28 dagen de tijd om uw product in nieuwstaat (uiteraard) retour te sturen.


Hoe werkt 28 dagen retourrecht precies?

Simpel… U geeft binnen 14 dagen aan dat u het product wilt retourneren — omdat u van de koop af ziet. Daarna heeft u nog eens 14 kalenderdagen om het product naar het opgegeven adres retour te sturen.

28 dagen in totaal dus!

Let op! Wanneer u niet binnen 14 dagen na aankoop aangeeft of u wilt retourneren? Dan behouden we ons het recht om de retour te weigeren. Dit is wettelijk bepaald volgens de richtlijnen van onze zakelijke webwinkelkeurmerk verstrekker!

Binnen 14 dagen (na aanmelding retour) heeft u het geld weer op uw rekening staan. U krijgt (mits u aan de voorwaarden heeft voldaan) het volledige bedrag teruggestort.

Heeft u verzendkosten betaald tijdens de aankoop? Dan vergoeden wij die uiteraard.  U krijgt dan het totaalbedrag teruggestort inclusief verzendkosten.

Heeft u besteld met gratis verzending?

Dan krijgt u ook het totaalbedrag teruggestort, alleen dan zonder verzendkosten! De kosten voor het retour sturen zijn altijd voor de koper.

Hetzelfde geldt voor omruilen… U betaald zelf de verzendkosten voor de heenweg en wij betalen de verzendkosten om de omgeruilde producten weer bij u te krijgen.