Top

2 x PR-A013 Aroma Diffusers

25% Korting
 • 2 x PR-A013 Aroma Diffusers
 • 2 x PR-A013 Aroma Diffusers
 • 2 x PR-A013 Aroma Diffusers
€ 158,00
117,95
per Duo, incl. 21% btw
97,48 excl. BTW
Verwachte levertijd: 1 werkdag


2 x PR-A013 Aroma Diffusers


Last van vervelende geurtjes in huis? 
2 x PR-A013 Aroma diffusers. Deze aantrekkelijke vormgegeven aroma diffuser bestaande uit glazen bolvorm in robuust gevormde bamboe houten houder, staat mooi in ieder interieur.


Door het toevoegen van enkele druppels aromatische of etherische olie in het waterreservoir — verspreidt u een heerlijke geur in huis.


Zo worden ongewenst geuren als sigarettenrook of smog effectief gemaskeerd. 


Het verdampen gebeurt middels een koude nevel waarbij de combinatie van water en olie in miljoenen micro-partikels uiteen valt en door de ruimte trekt.De PR-A013 bevochtigt ook
Is de lucht in huis aan de droge kant? Ook daar treed de PR-A013 tegen op... Zoals u vast weet bevochtigd een diffuser minder effectief als een luchtbevochtiger. 


Dus heeft u een luchtvochtigheid die veel te laag is? Dan raden wij aan om bij onze luchtbevochtigers te kijken.De PR-A013 zuivert ook luchtEen aroma diffuser of aroma verstuiver verspreidt een aangename geur in de ruimte. Een aantal druppels is in de meeste gevallen al voldoende.


Door middel van ultrasone techniek wordt het water met de essentiële olie verdeeld in miljoenen microdeeltjes. Er ontstaat een fijne waterdamp en deze komt als een soort mist bovenuit de aroma verdamper. Elektrostatische deeltjes worden effectief uit de lucht verwijdert.


De dunne aromamist verspreidt zich snel door de ruimte.Gebruiksaanwijzing PR-A013U hoeft het reservoir slechts te vullen met water en een aantal druppels etherische olie (4 tot 6). De aroma diffuser slaat automatisch uit wanneer het water op is. Dat maakt de PR-A013 diffuser volkomen veilig

 

Met het knopje aan de onderkant regelt u de hoeveelheid mist/nevel en kunt u kiezen voor alleen licht of alleen mist. Ook regelt u met de knop aan de onderkant de kleuren van het licht.


De kleuren kunnen naar wens ingesteld worden: afwisselend rood-groen-blauw, afwisselend rood-blauw-groen, rood/groen, blauw/rood,
groen/blauw of alleen de kleuren rood, blauw of groen.


Specificaties PR-A013

 • De diffuser bestaat uit de glazen bovenkant, de bamboe houten basis met waterreservoir en adapter
 • Bereik 50 m² - 125 m³
 • Waterreservoir: 120 ml
 • Omvang: doorsnee 16 cm, hoogte 11,1 cm
 • Voltage: 100-240 V/50˷60 Hz
 • Power: 12 W
 • Met gebruiksaanwijzing (Engels)
 • 1 jaar garantie

Schoonmaak tip!Schoonmaak tip! Voor het beste resultaat en een langere levensduur van de aroma diffusers, raden wij aan om elke 3 dagen onderhoud uit te voeren. 


Artikelnummer: pr09
Plaats een review (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code

Desktop weergave