Top

Aanbiedingen

Aanbiedingen

Aanbiedingen. Wilt u een degelijk product en genieten van leuke kortingen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Op deze pagina vindt u de voordeligste aanbiedingen die wij voeren — op onze luchtreinigers, luchtbevochtigers, luchtontvochtigers, aroma diffusers en pure zuurstof. 


En het mooie is dat u aan kwaliteit en service niets inlevert. Ondanks onze kortingen — gaan wij tot het uiterste om onze klanten tevreden te stellen.


Dat is waar wij voor staan!Aanbiedingen luchtreinigers
Aanbiedingen luchtreinigers. Bent u al een tijd op zoek naar een leuke luchtreiniger aanbieding, maar kunt u door het vele aanbod online niet het geschikte model vinden? Geen probleem... Bij ionClean.nl zijn we niet en nooit te beroerd om advies op maat te geven. Mocht er iets onduidelijk zijn? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.Acties aroma diffusers
Acties aroma diffusers. Bent u aan het rondneuzen voor een leuke aroma diffuser actie? Dan kunt u bij onze aroma diffusers opgelucht ademhalen. Hier vindt u de mooiste verdampers die bij ons te koop zijn voor voordelige prijzen.


Voordelige luchtbevochtigers
Voordelige luchtbevochtigers. Lage luchtvochtigheid in huis? Neem dan eens een kijkje bij onze luchtbevochtigers. Zo voorkomt u een ongezonde droge lucht in huis, die op ten duur voor lichamelijke gaat zorgen. Denk dan aan klachten als: Vermoeidheid, droge ogen, geïrriteerde slijmvliezen, kloven in handen en hoofdpijn.


Een aantal goede luchtbevochtigers zijn: Notus luchtbevochtiger - PR-8370 luhtbevochtiger en New Vapolux luchtbevochtiger.Wij hebben ook dag aanbiedingen
Bij ionClean.nl kunt u altijd geld besparen. Wij voeren scherpe prijzen en hebben dagelijks leuke deals. Dit kunnen acties zijn waar een bedrag in mindering wordt gebracht tijdens het afrekenen. Maar dat kan bijvoorbeeld ook een extra filterset zijn die gratis weggeven wordt als u een luchtreiniger afneemt.


Maar dat het u voordeel oplevert, dat is 1 ding wat zeker is...
PR-A013 Aroma Diffuser
25% Korting

PR-A013 Aroma Diffuser

€ 79,00 € 59,00
PR-A130 Aroma Diffuser
29% Korting

PR-A130 Aroma Diffuser

€ 69,00 € 49,00
PR-A901 Aroma Diffuser
17% Korting

PR-A901 Aroma Diffuser

€ 59,00 € 49,00
PR-A023 Aroma Diffuser
17% Korting

PR-A023 Aroma Diffuser

€ 59,00 € 49,00