Last van allergieën en wilt u de klachten graag verminderen? Daar zouden wij u wel eens mee kunnen helpen. Wij hebben luchtreinigers in het assortiment, waarmee u eenvoudig de lucht in huis zuivert.

Welke soorten allergieën zijn er allemaal?

Een aantal allergieën zijn huisstofmijtallergie, hooikoortsallergie en allergie voor huisdieren. Alleen al in Nederland hebben honderdduizenden mensen hier soms wel dagelijks mee te maken. Uiteraard zijn er de nodige opties, die ervoor kunnen zorgen dat klachten verminderen. Het inzetten van een HEPA luchtreiniger is sowieso een handige keuze.

Maar ook kunt u bijvoorbeeld uw beddengoed regelmatig op 60°C wassen, een stofzuiger met HEPA filter gebruiken en het inzetten van gestoffeerde meubelen verminderen, vooral in de slaapkamer.

Waarom een luchtreiniger inzetten?

Onze HEPA luchtreinigers zorgen ervoor dat deeltjes die irritatie veroorzaken effectief uit de binnen lucht worden gezuiverd. Denk dan aan stof, huisstofmijt, schilfers, haren, pollen, en stuifmeel.

Symptomen huisstofmijtallergie

Wanneer weet u of u nu echt last heeft van huisstofmijtallergie? Heeft u een van onderstaande klachten? Dan is het vrijwel zeker dat de klachten zijn ontstaan door een allergie voor huisstofmijt.

Tranende en jeukende ogen, niesbuien, slaapproblemen, benauwdheid, verstopte neus en vermoeidheid. Wanneer u dan bijvoorbeeld het bed aan het opmaken bent, zullen de klachten logischerwijs verergeren.

Boompollenallergie

Steeds vaker kun je rond eind december al last ondervinden van pollen. In het begin van het jaar kent het boompollenseizoen een piek. Dit zorgt voor veel klachten bij duizenden mensen. Deze piek kan vaak wel aanhouden tot mei of juni. Klachten die vaak voorkomen zijn hevige niesbuien, slapen en rusteloosheid en concentratieproblemen. Bomen die allergenen verspreiden in Nederland zijn veel de Beuk en Hazelaar.

Onze luchtreinigers kunnen in veel gevallen de allergenen onderscheppen. Deze komen dan niet in de lucht terecht.