Top

Contact, neem contact met ons op!

ContactWeb: www.ionclean.nl
Adres: Vliegenkampstraat 81
Postcode: 5923 AT Venlo
Tel. nr.: 0628968654 (Anonieme Telefoontjes worden niet beantwoord)
K.V.K. nr.: 14109482
B.T.W. nr.: NL001630756B48
Whatsapp voeg ons toe: 0628968654


Top advies via e-mail bij ionClean.nlHeeft u behoefte aan goed en duidelijk advies? Dan bent u bij ons op de juiste plaats.  


Omschrijf uw behoefte of klachten zo uitgebreid mogelijk. Bijvoorbeeld: wat zijn de klachten? Heeft u hooikoorts of geurproblemen? Hoe groot is de ruimte die gezuiverd dient te worden? Zijn er huisdieren aanwezig? Bent u gevoelig voor ozon? Bent u vaak verkouden? Is het voor de slaap of woonkamer? Of is het voor op de werkvloer? Enzovoorts...


Dus wilt u zeker zijn van uw zaak en gedegen advies ontvangen neem dan contact op via het onderstaande contactformulier met daarin een duidelijke omschrijving van de situatie die u verbeterd wilt hebben en dan doen wij er alles aan om met persoonlijk advies op maat de situatie snel te verbeteren voor u.


Wij staan erom bekend snel te reageren dus u heeft altijd binnen het uur een reactie via e-mail met daarin het advies waar u om gevraagd heeft. Tijdens de feestdagen kan het iets langer duren, maar ook dan reageren we dezelfde dag nog!


Vul hieronder uw naam, e-mailadres, onderwerp en uw vraag in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!


@Desktop weergave