Fijn stof verwijdert u effectief uit de lucht met de PR-369R luchtreiniger van ionClean.nl.

ionClean.nl heeft in de telegraaf gestaan met het model PR-369R.

De PR-369R ionisator luchtreiniger is onder andere zeer effectief tegen: fijn stof. Maar ook pollen, bacteriën, virussen, geurtjes en allerlei andere micro-organismen worden geneutraliseerd en verwijdert. 

Dus wilt u snel af van een te grote concentratie fijne stof in de lucht? En wilt u genieten van zuivere en gezonde lucht?

Koop dan een lucht filter, u zult versteld staan van de resultaten.

Geen fijne stof meer in huis

Omdat we het meeste tijd binnen doorbrengen — worden we onbewust blootgesteld aan allerlei vervuilde deeltjes die in de lucht zweven — en in de luchtwegen en holtes terecht komen.

Vooral mensen die dicht langs een snelweg wonen of in de stad wonen — hebben te kampen met hoge concentraties fijn stof.

Dit kan enorme gevolgen hebben voor de gezondheid. Elk jaar overlijden er veel mensen door teveel fijn stof in de lucht.

Oorzaken fijne stof?

Fijn stof bestaat uit deeltjes in verschillende grootte — en uit veel verschillende samenstellingen. Het ontstaan van fijn stof heeft veel oorzaken en wordt geproduceerd door wegverkeer, roetdeeltjes uit motoren, stofresten van remschijven, koppelingsplaten, rubber deeltjes uit banden en natuurlijke bronnen zoals opwaaiend stof en zeezout. 

Ook hebben we te maken met veel fijn stof wat uit het buitenland komt. 30% om precies te zijn.

Filter fijn stof uit de lucht

Fijn stof kan door middel van een luchtreiniger met ionisator uit de lucht gefilterd worden. Door het ionisatie proces wordt de kans dat de “fijn stof” deeltjes de luchtwegen en holtes bereiken aanzienlijk gereduceerd.

Op deze manier worden een hoop lichamelijke klachten voorkomen — en u kunt weer opgelucht ademhalen. 

Klik op de link om naar de PR-369R ionisator luchtreiniger te gaan. Of ga voor één van de onderstaande luchtreinigers.

Deze zijn namelijk ook bedreven in het verwijderen van fijn stof — en allerlei andere vuile deeltjes die zich in de lucht bevinden.