Last van hooikoortsklachten?

Hooikoorts. Als de lente begint en het zonnetje weer gaat schijnen — dan breekt er voor een hoop mensen een vervelende periode aan! Namelijk de hooikoortsperiode!


Iedereen die last heeft van hooikoorts en andere allergieën — probeert tijdens deze periode zo veel mogelijk, de plekken te vermijden waar hooikoorts veroorzakers zoals de (hazelaar, berk, eik en haagbeuk voorkomen.


Rode ogen, benauwdheid en keelpijn zijn zeer herkenbare klachten — van hooikoorts. Met een HEPA Luchtreiniger worden deze klachten in de meeste gevallen vermindert.


In combinatie met een aantal andere factoren — zoals de juiste medicijnen en een HEPA filter stofzuiger — vergroot u de kans op het reduceren van deze vervelende allergieën.


Binnenshuis (thuis of op het werk) is een plek waar mensen het grootste deel van hun tijd verblijven. De luchtkwaliteit in huis of op onze werkplekken — is vaak niet om over naar huis te schrijven. 

Met als resultaat dat u heel de tijd in ongezonde lucht verblijft.

De lucht is dan verzadigt met vuile deeltjes als: pollen, fijn stof en stuifmeel. 

Wilt u hier serieus iets aan doen? Zet dan bijvoorbeeld onze PR-950 UV True HEPA luchtreiniger in. 


Hooikoortsklachten tijdens het autorijden

In elke auto zijn vervuilde deeltjes aanwezig in de lucht — zoals pollen en stuifmeel die via het luchtkanaal of via open ramen uw auto binnendringen.

Wat u natuurlijk niet wilt is onderweg erge klachten krijgen.

Dit kan voor gevaarlijke situaties zorgen — voor uw medeweggebruikers en uiteraard voor uzelf.

Met onze PR-101 auto luchtreiniger kunt u de luchtkwaliteit — in de auto aangenaam verbeteren. Zorg er ook voor dat u de auto regelmatig stofzuigt met een HEPA stofzuiger.

Dit in combinatie met onze auto ionisator luchtzuiveraar — kan ervoor zorgen dat u een stuk comfortabeler de weg op gaat, omdat hooikoortsklachten dan geleidelijk aan zullen verminderen.

Dankzij de aanstekerplug op de PR-101 — kunt u altijd en overal de luchtreiniger gebruiken. 


Hooikoorts perikelen op het werk

Heeft u last van hooikoortsklachten wanneer u op het werk bent?

Dan hebben we voor u verschillende HEPA luchtreinigers in ons assortiment — die prima hand in hand gaan met andere producten die u gebruikt om allergieën te verminderen.

Wij beweren echter niet dat een luchtreiniger ervoor zorgt — dat de hooikoortsklachten helemaal zullen verdwijnen.

Wat wij wel met zekerheid kunnen zeggen is dat de klachten zullen verminderen.

Een HEPA Luchtreiniger in combinatie met de juiste medicijnen en bijvoorbeeld een HEPA stofzuiger — zijn zeker goede wapens in uw strijd tegen hooikoorts en andere allergieën.