Wij hebben verschillende modellen ionisator luchtreinigers waaronder ook met UV die zeer goed van toepassing komen in de horeca. Omdat ruimtes in de horeca veelvuldig bezocht worden is de kans met het oplopen van b.v. een virus vele malen groter.

Onze ionisator luchtreinigers met UV neutraliseren en doden deze virussen en bacterieën en de ruimte is daarna volledig gesteriliseerd. 

Zo kunnen uw klanten met een gerust hart lekker een hapje eten en wat te drinken nemen en vertoeven in een schone en gereinigde omgeving. Met onze ionisator luchtreiniger wordt de kans op inhalatie en besmetting vele malen kleiner.

Een virus is immers zo verspreidt in de lucht van ruimtes waar slecht geventileerd wordt. Omdat de mexicaanse griep vrijwel dezelfde symptonen vertoond als een normale griep kan het dus makkelijk zijn dat u daarmee besmet bent. 

Omdat je steeds vaker hoort en leest dat onder andere de hotelbranche veel gevaar loopt met bedreigingen van de vogelgriep en mexicaanse griep, is het des te belangrijker om hier wat aan te doen. 

Wat te doen tegen geurtjes:

Mocht u als horeca uitbater last hebben van vervelende geurtjes dan kunt u hier ook het beste een luchtreiniger voor aanschaffen. De geurtjes en alle andere onzuiverheden in de lucht worden verwijdert waardoor er een lekkere schone en frisse lucht overblijft.

De luchtreinigers zijn overal inzetbaar en qua vierkante meters hebben we ook voor elke ruimte wel een geschikt model. 

Deze luchtreinigers zijn te gebruiken in:

– Eetzalen
– Koffieshops
– Cafe’s
– Bowlingcentra
– Restaurants
– Hotels
– Cafetaria’s
– Pensions
– Bungalowparken
– kantines
– Wachtruimtes