ionisator Luchtreinigers

ionisator Luchtreinigers. Zuiver ongewenste elementen uit de lucht effectief met een ionisator luchtfilter en geniet daarna van gezonde en frisse lucht. 

Wat hebben jullie voor ionisator luchtreinigers?

Wij hebben ionisator luchtreinigers die een vaste rvs filter hebben en we hebben ionisator luchtzuiveraars met een compleet filtersysteem. 

In principe kunnen ze aan elke wens voldoen. 

Last van allergieën?

Dan raden wij altijd een ionisator lucht reiniger met filter set aan. Onze PR-950 true hepa bijvoorbeeld — heeft een HEPA filter met carbon filter.

Deze True hepa filter vangt ruim 99% van alle onzuiverheden uit de lucht. Het carbon filter gaat ongewenste geuren effectief tegen.

Ook het type voor onze PR-950 — dat is de PR-940 heeft een HEPA filter – een voorfilter en ultraviolet om bacteriën, schimmels en virussen buiten de deur te houden.

Onze ULPA luchtreiniger PR-450C met ionisator is een echte kanjer. Volgens ons is dit simpelweg een van de beste luchtreinigers die er in Nederland en misschien zelfs wel Europa te krijgen is.

Deze zit vol met de allerlaatste luchtreinigingstechnieken, die de meeste ionisator luchtreinigers niet bezitten. 

Er zit onder andere een extra stille stand op — die het mogelijk maakt om de luchtreiniger in de nacht aan te laten staan. 

Er zit ook een geursensor op die ervoor zorgt dat de luchtreiniger PR-450C ULPA harder gaat draaien bij toename van geuren of andere vuile deeltjes in de binnenatmosfeer.

Wat voor merken ionisator luchtreinigers hebben jullie?

Het grootste gedeelte van onze luchtreinigers met ionisator zijn van het merk Progenion. 

Maar we hebben bijvoorbeeld ook de Full Tech van Lanaform in ons assortiment. 

Ook dit is een hele goede en duurzame HEPA ultraviolet luchtreiniger met ionisator.