Luchtreiniging. Voor schone lucht thuis of op kantoor — moet u zijn bij ionClean.nl. Wij hebben een ruim assortiment met luchtreinigers van verschillende merken.

Wij verkopen alleen de beste luchtreinigers

Luchtreiniging met HEPA

Luchtreiniging met HEPA is effectief en aan te raden bij klanten die last hebben van allergieën. Het HEPA filter vangt de allerkleinste deeltjes uit de lucht — deeltjes die anders ongemerkt onze holtes en luchtwegen kunnen binnendringen.

HEPA staat voor High Efficiency Particulate Air en wordt gebruikt in een aantal van onze Luchtreinigers — zoals de PR-603 en PR-950. Wanneer u een Luchtreiniger met HEPA filter inzet, is het niet onmogelijk om minimaal 99,999995% van alle stofdeeltjes op te vangen.

Hierdoor wordt de lucht in huis, of waar de luchtreiniger ook staat een stuk zuiverder. Gezonde lucht inademen is nu ook mogelijk voor u. Mensen die last hebben van allergische klachten — hebben veel baat bij een luchtreiniger met hepa filter.

Uiteraard zullen de klachten niet geheel verdwijnen met het inzetten van een luchtreiniger, maar de klachten kunnen wel aanzienlijk vermindert worden — zodat u er beter mee om kunt gaan. 

Luchtreiniging met UV

Luchtreiniging met UV is effectief om de ruimtes extra te steriliseren van micro-organismen. Een aantal van deze organismen zijn Virussen, schimmels (uitwerpselen) en bacteriën.

Als u hier gevoelig voor bent, dan raden we een UV luchtreiniger aan. Ook in vogelverblijven raden wij aan om met ultraviolet te reinigen. Gevaarlijke vogelziektes zoals: duivenmelkerslong worden hierdoor netjes buiten de deur gehouden.

In ziekenhuizen wordt vandaag de dag ook veel gewerkt met deze technologie. 

Ga direct naar onze: