Ionclean.nl ingeschreven onder kvk nummer 14109482 — is al online sinds januari 2009 en we hebben sinds die tijd — duizenden klanten tevreden kunnen stellen.

Bij ons kunt u terecht voor al uw vragen omtrent luchtreiniging en aromatherapie.

Waarom zijn wij dit bedrijf begonnen?


Onze missie is om zoveel mogelijk mensen te laten inzien — dat gezonde lucht in huis nodig is. Het is belangrijk omdat we veel tijd binnenshuis doorbrengen. U en uw gezin ademen constant vuile deeltjes in. Deze kunnen gezondheidsproblemen veroorzaken of verergeren. 

Wie willen wij helpen met het creëren van Gezonde Lucht?

Iedereen die het belangrijk vindt om te verblijven — in een ruimte met Gezonde zuivere lucht. Maar ook mensen die nog niet overtuigd zijn — zijn welkom.

Geef ons uw klachten door

Heeft u last van ongewenste geuren? Of spelen uw allergieën op door onzuivere lucht in huis? Wordt er gerookt of gestookt? Of wilt u de lucht zuiveren op de werkvloer? 

Het maakt ons niet uit wat het probleem is. Wij geven u overal passend advies bij. Houdt dat in gedachten als u bij de concurrent op de site komt — en zij zien het niet zitten om al die moeite te doen….

Wij doen dat wel.

Alles voor tevreden klant, die van zijn of haar klachten wordt verlost!

Wat maakt ons bedrijf anders dan andere bedrijven?

Wij gaan echt tot het uiterste om onze klanten tevreden te houden. Zo kunt u ons 7 dagen in de week bereiken via tel of mail. Bij welke bedrijven kan dat nog tegenwoordig? Geduld is een schone zaak… En dat weten wij maar al te goed. Het maakt ons niet uit hoeveel tijd wij in onze klanten moeten investeren. Als ze maar tevreden zijn!

100% niet goed geld terug garantie

Onze producten worden geleverd met een — 100% Niet Goed Geld Terug Garantie. Bent u op de een of andere manier niet tevreden met het product — laat het ons dan even weten. Wij doen dan onze uiterste best om het geld binnen een week op uw rekening te storten — na ontvangst van het product.

Wilt u het product omruilen? Dan kan dat ook zonder problemen.

Bedrijfsgegevens:

IonClean.nl
Vliegenkampstraat 81
5923 AT Venlo
Nederland
www.ionclean.nl
ionclean@mail.com
0628968654
Kvk inschrijving: 14109482
Btw: NL001630756B48