PayPal: Nadat u heeft gekozen voor deze betaalwijze en de bestelling heeft afgerond — wordt u via een beveiligde verbinding doorverwezen, waar u na het inloggen de betaling kunt voldoen.

Alle relevante gegevens zijn dan al aan deze betaling gekoppeld — dus daar hoeft u niet meer naar om te kijken. Nadat u de betaling heeft voldaan, krijgt u een bevestiging van betalen en daarna keert u terug naar de webshop.

De bestel bevestiging van de webshop heeft u dan al binnen — deze wordt namelijk verzonden wanneer u de bestelling heeft afgerond. Net als met iDEAL wordt ook bij deze betaalwijze de betaling meteen bijgeschreven, de bestelling meteen verwerkt en dezelfde dag nog verzonden.

Betaal ook met Creditcard

PayPal kopersbescherming

Betalen via Paypal is niet alleen snel, maar ook volkomen veilig. Als koper bent u volledig beschermt. Lees hier meer over PayPal kopersbescherming.

Belangrijk! Mocht de betaling niet meteen lukken — omdat er een storing is of omdat u een verkeerde handeling heeft gepleegd? Dan verzoeken we u vriendelijk, om contact op te nemen via ionclean@mail.com met de mededeling dat de betaling niet is gelukt.

Wij mailen u dan een herinnering door met een link om te betalen — zodat u niet de gehele bestelling opnieuw hoeft te plaatsen. Dit bespaart u ergernissen en het blijft meteen een stuk overzichtelijker voor beide partijen.

Bedankt voor uw begrip.

Team ionClean.nl.