Top

PR-007 Aroma Diffuser

14% Korting
  • PR-007 Aroma Diffuser
  • PR-007 Aroma Diffuser
€ 69,00
59,00
per Stuk, incl. 21% btw
48,76 excl. BTW
Verwachte levertijd: 1 werkdag


PR-007 Aroma Diffuser


 


PR-007 aroma diffuser. Vernevel de populairste aromatische geuren in iedere ruimte naar keuze. Ruimtes zoals: woonkamers, slaapkamers of kantoren. Het kan allemaal. 


De PR-007 heeft drie waterreservoirs — zo kunt u meerdere geuren tegelijk verspreiden. Met een bereik van 35 m² is de PR-007 in de meeste ruimtes te gebruiken.Verwijder onaangename geuren met de PR-007

Onderzoek wijst uit dat onaangename geuren zorgen voor een oncomfortabel gevoel.


Dit beïnvloedt onze beleving op een negatieve manier. Daar in tegen zorgen aangename geuren voor een prettig gevoel. Dat willen we allemaal toch?De PR-007 diffuser zorgt ook voor geringe toename van de luchtvochtigheid
De PR-007 zorgt tevens voor een betere luchtvochtigheid. Dit resulteert in een gezonder bestaan en een beter welbevinden. Juist in de maanden waarin we de airco vaker aanzetten — is de lucht droger en ongezonder.


Klachten die daardoor ontstaan zijn: droge luchtwegen, hoestbuien en een schrale huid. 


En dat zijn maar een paar klachten.
Heerlijke geurtjes verspreiden met de PR-007 aroma diffuser

Het gebruik van deze aromaverdamper is eenvoudig. U vult de drie waterreservoirs met water en voegt aan elk reservoir — een aantal druppels van uw favoriete essentiële oliën toe.


Daarna plaatst u het bovenstuk terug op de aromaverdamper en schakelt u deze in via de aan/uit knop.


De kleur van het led-lampje geeft aan welk reservoir werkt.


Via een timer knop kunt u zelf bepalen hoe lang de diffuser aanstaat. Ook kunt u met deze knop van reservoir wisselen. De PR-007 diffuser is veilig door gebruik van moderne technologie

Door het gebruik van ultrasone technologie is de PR-007 aromaverdamper veilig in het gebruik. De PR-007 slaat uit wanneer het water op is.


Deze technologie maakt geen gebruik van verhitting — zoals bij het aroma verdampen met kaarsen — maar gebruikt ultrasone trillingen om het water te verdampen.


Dankzij deze technologie is de PR-007 geschikt voor ruimtes zoals slaapkamers en babykamers — maar de PR-007 leent zich ook prima voor praktijkruimtes en relaxruimtes.


Een vol reservoir gaat ongeveer 3 uur mee. Dit model is tevens voorzien van een bescheiden led-verlichting.


Specificaties PR-007

  • Afmetingen: B x H 19,5 cm bij 29 cm
  • Bereik: 35 m² - 87,5 m³
  • Water capaciteit: 255 ML
  • Voltage: 24 V
  • Exclusief afstandsbediening
  • Garantie 1 jaar


Schoonmaak tip!Schoonmaak tip! Voor het beste resultaat en een langere levensduur van de aroma diffusers, raden wij aan om elke 3 dagen onderhoud uit te voeren. 


Artikelnummer: pr042
Plaats een review (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code

Desktop weergave