Top

PR-A130 Aroma Diffuser

29% Korting
  • PR-A130 Aroma Diffuser
  • PR-A130 Aroma Diffuser
€ 69,00
49,00
per Stuk, incl. 21% btw
40,50 excl. BTW
Verwachte levertijd: 1 werkdag


PR-A130 Aroma Diffuser
 Aroma verdamper glazen bol met bamboe onderkantPR-A130 aroma diffuser. De PR-A130 is een fraai gestileerde diffuser —bestaande uit een wit glazen globe op een ranke bol-gebogen bamboe houten basis.


Mooi om te zien en een aanwinst in elk interieur.


Verspreidt de lekkerste essentiële geuren in iedere ruimte. De PR-A130 heeft afwisselende LED verlichting — zodat u naar wens een sfeer kunt scheppen...


De geuren die worden verspreidt tijdens het verdampen blijven lang hangen doordat — een combinatie van water en aromatische olie in Miljoenen micro deeltjes uiteen vallen.


Dit is goed voor uw gezondheid en de luchtvochtigheid wordt ook aangepakt. Lekker ontspannen met heel het gezin — dankzij het LED verlichting.Weg met vervelende penetrante geurtjes — dankzij de PR-A130


Een dunne heerlijk geurende mist uit de PR-A130 — zorgt ervoor dat onaangename geuren uit de lucht worden verwijdert. 
De PR-A130 bevochtigd ook

De PR-A130 aroma diffuser zorgt er ook voor dat een droge lucht wordt verholpen. Houdt u er wel rekening mee dat het in de eerste instantie een diffuser is en geen Luchtbevochtiger.


Dus wanneer u last heeft van een lage luchtvochtigheid dan kunt u beter een kijkje nemen bij onze luchtbevochtigers
Handleiding PR-A130

De PR-A130 aroma diffuser is zeer eenvoudig in het gebruik. U hoeft het reservoir slechts te vullen met water en een aantal druppels etherische olie (4 tot 6) toe te voegen.


De aroma diffuser gaat automatisch uit wanneer het water op is.


Gebruik bij voorkeur gedestilleerd (kalk vrij) water. Dit zorgt voor een langere levensduur van het apparaat. U kunt het water zelf destilleren door het van tevoren te koken en te laten afkoelen.


Zorg dat u de diffuser regelmatig vult met schoon water.
Met de afstandsbediening regelt u de hoeveelheid mist/nevel — en kunt u kiezen voor alleen licht of alleen mist — en regelt u het tempo waarin de kleuren van het licht elkaar opvolgen.


Ook kunt u de kleuren zelf instellen zoals: afwisselend rood-groen-blauw, afwisselend rood-blauw-groen, rood/groen, blauw/rood, groen/blauw of alleen de kleuren rood, blauw of groen.


Specificaties PR-A130

  • Afstandsbediening: Nee
  • Voltage: 230 V/50 HZ
  • Bereik: 10 m² - 25 m³
  • LED verlichting: Ja
  • Waterreservoir: 680 ML
  • Geruisloos: Ja
  • Afmeting: 21 cm doorsnee x 18 cm hoogte 
  • Garantie: 1 jaar


Schoonmaak tip!Schoonmaak tip! Voor het beste resultaat en een langere levensduur van de aroma diffusers, raden wij aan om elke 3 dagen onderhoud uit te voeren.


Artikelnummer: pr072
Plaats een review (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code

Desktop weergave