Retourneren kan binnen 14 dagen. U heeft ruim de tijd om het product uit te proberen. Zo bent u zeker van uw aankoop. U kunt het product retour sturen of omruilen. Uiteraard zitten hier wel wat voorwaarden aan verbonden. Deze algemene voorwaarden kunt u hieronder netjes en duidelijk terugvinden.

14 dagen op zicht en dan pas retourneren

 • Retourneren zonder opgave van reden, maar wel altijd even contact opnemen.
 • U heeft 14 dagen de tijd om te beslissen of u het product houdt, retourneert of omruilt. Daarna heeft u 14 dagen om te retourneren.
 • Wanneer u besluit om de zending te retourneren? Dient u zelf de verzendkosten te vergoeden. Tevens draagt u zelf het risico voor beschadiging of zoekraken.
 • Gelieve altijd uw bankrekeningnummer te vermelden op het retour formulier.

Voorwaarden retourneren

 • Het product dient ”Op het oog” ongebruikt, onbeschadigd, in de originele verpakking geretourneerd te worden. 
 • Indien niet aan deze voorwaarden voldaan wordt, staan we in ons recht een bedrag in mindering brengen.
 • klanten dienen van tevoren altijd eerst even contact op te nemen.


Klachten

 • Wanneer u een klacht heeft over een van onze producten dan kunt u dit schriftelijk of per e-mail aan ons melden. Probeer uw klacht zo duidelijk mogelijk te beschrijven. In de meeste gevallen nemen wij dan binnen een werkdag contact met u op over de verdere afhandelingen van uw klacht.

Ruilen en retourneren

 • Indien u een product wilt ruilen of retourneren neem dan contact via ons contactformulier en wij nemen in de meeste gevallen binnen een werkdag contact met u op.

Binnen 14 dagen geld terug

Na aanmelding van retour heeft u als alles in orde is, binnen 14 dagen het geld weer op uw rekening staan.

Belangrijk!

 • Vermeld bij het ruilen of retourneren altijd alle gegevens erbij zodat wij makkelijk kunnen terug zien om wat voor bestelling het gaat.


Retourneren/ruilen bij een fabricagefout

 • Wanneer er sprake is van een fabricagefout worden er geen retour  kosten in rekening gebracht. Wij handelen de klacht dan zo snel mogelijk voor u af. Het apparaat wordt gerepareerd op onze kosten en naar u terug verzonden. Maximale teruggave van de verzendkosten in Nederland is € 7,25. Voor retouren vanuit Europa is dit bedrag maximaal €12,95.

Onterechte retouren houden in?

– Het retourneren van producten buiten de 14 dagen op zicht termijn om.
– Het omruilen/retourneren van producten die beschadigt zijn.
– Het onaangekondigd omruilen/retourneren van producten.
– Producten die zijn uitgetest in ruimtes waar gerookt wordt. Als reden om de gezondheidsbescherming en hygiëne van onze andere klanten in acht te houden.

Let op! Met het uittesten van onze producten (vooral luchtreinigers) in ruimtes waar (zwaar) gerookt wordt voor langere periodes achtereen, bestaat de kans dat deze worden geweigerd bij een retour aanmelding na controle door het technische depot.


Dit om de wettelijk vastgestelde hygiëne regels in acht te houden en om andere consumenten hun gezondheid te beschermen. Wij moeten de geretourneerde producten weer als nieuw kunnen verkopen.


Ook filters die verzadigt zijn met vuil na het testen van een luchtreiniger die daardoor onverkoopbaar zijn, worden in rekening gebracht.


Flesjes aromatische olie die opengemaakt zijn kunnen eveneens niet meer retour gestuurd worden. 


Ook dit is wettelijk vastgesteld.


Voor producten die ter reparatie worden opgestuurd naar één van onze leveranciers, zonder dat wij daarvan op de hoogte worden gesteld? Worden door ons GEEN verzendkosten vergoed. Wij dienen daarvan op de hoogte te worden gesteld als officiële wederverkoper. Er wordt immers bij ons besteld.


Vul het onderstaande formulier in als u zich wilt herroepen op uw geplaatste bestelling.