Rooklucht verwijderen. U kent het wel na een verjaardag als er flink stevig doorgerookt is… Zo’n vieze ‘rook lucht’ die de hele tijd blijft hangen… Wilt u rooklucht effectief verminderen?

Schaf dan een luchtreiniger met koolstoffilter aan.

Deze staan erom bekend effectief nare geurtjes te reduceren.

Rooklucht verwijderen met actieve koolstoffilter en HEPA filter

Wij hebben de perfecte oplossing voor u — als u effectief rooklucht wilt verwijderen.

Onze PR-950 UV True HEPA luchtreiniger met koolstoffilter — reinigt de lucht in een mum van een tijd van vieze geuren die er hangen. Dus ook rook geurtjes zijn geen probleem voor deze Luchtreiniger.

Niet alleen het Carbon neutraliseert rook — maar ook het HEPA heeft een grote bijdrage van het verwijderen van rook. De HEPA filters verwijderen deeltjes tot 0,3 micron — rook heeft een grootte van 1 micron dus dat wordt door het filter tegengehouden.

Rooklucht verminderen was nog nooit zo gemakkelijk.

Gevaarlijke stoffen zoals nicotine, aceton, teer, koolmonoxide en stikstof monoxide — in het tabaksrook worden afgebroken en onschadelijk gemaakt.

De rest vermengd zich met de lucht!

Een lekkere frisse en schone geur — is het gene wat u tijdens het ionisatieproces zult ervaren.

Tenslotte willen we allemaal verblijven in een ruimte waar de luchtkwaliteit goed is — zodat u adem kunt halen en u zich geen zorgen hoeft te maken — om wat u allemaal binnen krijgt tijdens het ademen.

Rooklucht verwijderen voor het meeroken

Als roker stelt u niet alleen uzelf bloot aan gevaren die het roken met zich meebrengt. Dat weet iedereen… Maar het feit dat meeroken net zo gevaarlijk is — daar staat bijna niemand bij stil.

Toch is het zo.

Bent u een hevige roker en wordt u veel omringd door vrienden en familie? Dan is het toch aan te raden om een luchtreiniger aan te schaffen — om het rooklucht te kunnen verwijderen.

Zo krijgen de mensen om uw heen — die niet roken — lang niet zoveel gevaarlijke dampen binnen.