Verzenden gaat bij ionClean.nl en partners zoals Progenion en o2 health van een leien dakje. Doorgaans leveren wij binnen 1 tot 3 werkdagen de bestellingen bij onze klanten af.

Dan moet er wel voor 15.00 besteld worden op werkdagen. Wanneer er in het weekend wordt besteld, wordt er in de meeste gevallen op dinsdag geleverd.

Verzenden wordt gedaan met PostNL, DHL en DPD.

Overige info levering

Omdat wij werken met meerdere partners, die voor ons de verzending verzorgen, hebben een deel van de producten andere levertijden!

Voorbeeld:

Besteld u de producten van Progenion (pr-series) dan worden alle orders die voor 15.00 uur geplaatst worden, dezelfde dag verzonden. Hier vallen ook de aromaverdampers en aromatische geuren ook onder. Levertijd doorgaans 1 werkdag met PostNL. Dus al u de producten snel in huis wilt hebben, raden wij aan de producten van Progenion te bestellen.

Besteld u de producten van Cado, Soehnle of TEQOYA dan worden alle orders geplaatst voor 15.00 uur meestal de dag erna verzonden. Levertijd doorgaans 1 tot 3 werkdagen met DPD.

Bent u niet thuis?

Dan doen ze van Postnl, DHL of DPD een briefje in de brievenbus — en komen ze de dag erna weer terug. Bent u er dan weer niet, dan gaat het pakket naar een servicepunt/postkantoor bij u in de buurt — en heeft u 1 week de tijd om het pakket af te halen. Dit wordt duidelijk aangegeven.

Bezorging nederland

Maandag besteld            Dinsdag of woensdag in huis

Dinsdag besteld             Woensdag of donderdag in huis

Woensdag besteld         Donderdag of vrijdag in huis

Donderdag besteld        Vrijdag of zaterdag in huis 

Vrijdag besteld              Zaterdag of na het weekend in huis

Zaterdag besteld           Dinsdag in huis

Zondag besteld              Dinsdag in huis

Verzenden inclusief Track & Trace

Wij verzenden met Track en Trace, zodat u zelf in de gaten kunt houden waar het pakket is.

Nederland€ 7,25Boven € 100,00Gratis
België€ 15,95Boven € 300,00Gratis
Duitsland€ 15,95Boven € 300,00Gratis
Frankrijk€ 15,95Boven € 300,00Gratis
Luxemburg€ 15,95Boven € 300,00Gratis