Verzenden gaat bij ionClean.nl van een leien dakje. Doorgaans leveren wij binnen 24 uur de bestellingen bij onze klanten af.


Dan moet er wel voor 17.30 besteld worden op werkdagen. Wanneer er in het weekend wordt besteld, wordt er op dinsdag geleverd.


Wij verzenden onze pakketten al jaren met Postnl — en hier zijn wij doorgaans tevreden over. Bij ionClean.nl wordt niet standaard verzonden — wij verzenden aangetekend, dat is de veiligste manier om te verzenden en dat werkt prettig voor onze klanten en ook voor ons. 


Bent u niet thuis?Dan doen ze van Postnl een briefje in de brievenbus — en komen ze de dag erna weer terug. Bent u er dan weer niet, dan komen ze de dag erna nog een laatste keer aan de deur. Daarna gaat het pakket naar een postkantoor bij u in de buurt — en heeft u tot 2 weken de tijd om het pakket af te halen.

Bezorging PostNL Nederland

Maandag besteld            Dinsdag in huis

Dinsdag besteld             Woensdag in huis

Woensdag besteld         Donderdag in huis

Donderdag besteld        Vrijdag in huis 

Vrijdag besteld              Zaterdag in huis

Zaterdag besteld           Dinsdag in huis

Zondag besteld              Dinsdag in huis

Aangetekend verzenden inclusief Track & Trace

Aangetekend verzenden betekent dat u als klant moet tekenen voor ontvangst. Dit is de beste en veiligste manier om te verzenden en dat is hoe wij het graag zien.

Zelfs wanneer er vrijdagmiddag laat een bestelling wordt geplaatst (voor 17.30 uur) — dan heeft u het in de meeste gevallen de volgende dag op Zaterdag gewoon netjes in huis.

Uiteraard zijn er altijd onvoorziene omstandigheden — die ervoor kunnen zorgen dat een pakketje iets vertraging heeft.

99,9% van onze orders wordt binnen een dag afgeleverd — dus dat is heel positief vinden wij.

Nederland€ 7,25Boven € 100,00Gratis
België€ 15,95Boven € 300,00Gratis
Duitsland€ 15,95Boven € 300,00Gratis
Frankrijk€ 15,95Boven € 300,00Gratis
Luxemburg€ 15,95Boven € 300,00Gratis


Locatiewijzer Postnl:
Vindt de locatie van een Postnl postkantoor of business point bij u in de buurt — en gebruik dat als alternatief afleveradres zodat u (als u gehinderd bent door werk of geen zin heeft om af te wachten) — zelf binnen 2 weken het pakket kunt gaan ophalen. Postnl heeft ruim 2.500 locaties zoals postkantoren en business points waar u het pakket naartoe kunt laten sturen.

Ga via deze link naar de PostNL locatiewijzer: https://www.postnl.nl/locatiewijzer/#/