Top

Voedselthermometer TCT303F

10% Korting
  • Voedselthermometer TCT303F
€ 99,95
89,95
per stuk, incl. 21% btw
74,34 excl. BTW
Tijdelijk uitverkocht


Voedselthermometer TCT303F

Voedselthermometer TCT303F. Het meten van de temperatuur van producten is in vele sectoren en branches van groot belang. De eisen die worden gesteld aan de hygiëne — en de behandeling van producten zijn hoog — en er dient voortdurend rekening te worden gehouden met HACCP-normen.


Altijd en overal de temperatuur van producten meten — op een betrouwbare en efficiënte manier is dan gewenst. 
De TCT303F is handig & praktisch

De voedselthermometer TCT303F is een buitengewoon handig en praktisch instrument. Dit is te danken aan het 2 in 1-concept. Deze thermometer beschikt namelijk over een dubbele temperatuurmeting. Er kan contactloos door middel van infrarood-technologie worden gemeten — maar ook met behulp van de RVS insteekpen. 


Deze meting methodieken kunnen zowel afzonderlijk — als tegelijkertijd worden uitgevoerd. Dat betekent dat zowel de buitenzijde van het product — als het hart van het product nauwkeurig kan worden gemeten. 
De TCT303F heeft infrarood meting

Een voordeel is bovendien dat u dankzij de infrarood meting niet in contact komt met het product — wat deze thermometer bijzonder hygiënisch en geschikt maakt voor — bijvoorbeeld dranken of vlees.


Vanzelfsprekend kan bij de TCT303F ook alleen de RVS insteekpen worden gebruikt.
Dual display & witte LED meet verlichting

De TCT303F is ultra dun en past gemakkelijk in broek of borstzak. De achterzijde is voorzien van een witte LED verlichting — waarmee u eenvoudig de te meten positie kunt bepalen.


Het lcd display heeft een dubbele temperatuur meter. Deze meet zowel de infrarood temperatuur als de temperatuur van de insteekpen. Na 4 minuten schakelt de thermometer zich automatisch uit — zodat er geen overbodige stroom wordt verbruikt.
Zone display

Handig is ook dat de TCT303F over een aparte zone display beschikt — die duidelijk aangeeft of de temperatuur van een product — zich in een gevaarlijke of veilige zone bevindt.


Met de TCT303F 2 in 1-voedselthermometer bent u op ieder ogenblik en onder alle omstandigheden — verzekert van een nauwkeurig temperatuurmeting.


De TCT303F wordt toegepast in diverse sectoren van de voedingsmiddelenindustrie — koeltransport en de horeca.


Ook voor thuisgebruik is deze temperatuurmeter zeer geschikt.

  • Insteekmeting met veilige inklapbare voeler
  • Contactloze infraroodmeting voor snelle controles
  • Compact zakformaat
  • Inclusief gratis certificaat
  • Nauwkeurige infraroodmeting en insteekmeting
  • Spatwaterdicht 
  • 2 jaar garantie


Artikelnummer: TH03
Plaats een review (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code

Desktop weergave