Top

Voedselthermometer TCT303F

10% Korting
  • Voedselthermometer TCT303F
€ 99,95
89,95
per stuk, incl. 21% btw
74,34 excl. BTW
Verwachte levertijd: 1 werkdag


Voedselthermometer TCT303F

Voedselthermometer TCT303F. Het meten van de temperatuur van producten is in vele sectoren en branches van groot belang. De eisen die worden gesteld aan de hygiëne — en de behandeling van producten zijn hoog — en er dient voortdurend rekening te worden gehouden met HACCP-normen.


Altijd en overal de temperatuur van producten meten — op een betrouwbare en efficiënte manier is dan gewenst. 
De TCT303F is handig & praktisch

De voedselthermometer TCT303F is een buitengewoon handig en praktisch instrument. Dit is te danken aan het 2 in 1-concept. Deze thermometer beschikt namelijk over een dubbele temperatuurmeting. Er kan contactloos door middel van infrarood-technologie worden gemeten — maar ook met behulp van de RVS insteekpen. 


Deze meting methodieken kunnen zowel afzonderlijk — als tegelijkertijd worden uitgevoerd. Dat betekent dat zowel de buitenzijde van het product — als het hart van het product nauwkeurig kan worden gemeten. 
De TCT303F heeft infrarood meting

Een voordeel is bovendien dat u dankzij de infrarood meting niet in contact komt met het product — wat deze thermometer bijzonder hygiënisch en geschikt maakt voor — bijvoorbeeld dranken of vlees.


Vanzelfsprekend kan bij de TCT303F ook alleen de RVS insteekpen worden gebruikt.
Dual display & witte LED meet verlichting

De TCT303F is ultra dun en past gemakkelijk in broek of borstzak. De achterzijde is voorzien van een witte LED verlichting — waarmee u eenvoudig de te meten positie kunt bepalen.


Het lcd display heeft een dubbele temperatuur meter. Deze meet zowel de infrarood temperatuur als de temperatuur van de insteekpen. Na 4 minuten schakelt de thermometer zich automatisch uit — zodat er geen overbodige stroom wordt verbruikt.
Zone display

Handig is ook dat de TCT303F over een aparte zone display beschikt — die duidelijk aangeeft of de temperatuur van een product — zich in een gevaarlijke of veilige zone bevindt.


Met de TCT303F 2 in 1-voedselthermometer bent u op ieder ogenblik en onder alle omstandigheden — verzekert van een nauwkeurig temperatuurmeting.


De TCT303F wordt toegepast in diverse sectoren van de voedingsmiddelenindustrie — koeltransport en de horeca.


Ook voor thuisgebruik is deze temperatuurmeter zeer geschikt.

  • Insteekmeting met veilige inklapbare voeler
  • Contactloze infraroodmeting voor snelle controles
  • Compact zakformaat
  • Inclusief gratis certificaat
  • Nauwkeurige infraroodmeting en insteekmeting
  • Spatwaterdicht 
  • 2 jaar garantie


Artikelnummer: TH03
Plaats een review (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over

Desktop weergave